Cum ne-a mințit Funtrip 9 zile la rând

Astăzi trebuia să fim undeva cu mult soare, fascinați de Asia, departe de casă. În schimb, suntem acasă, în România, și ne scriem și noi întâmplarea pe un blog în speranța că alții nu vor trece prin ce am trecut noi.

Să recapitulăm: agenția Funtrip a anulat excursii care trebuiau să aibă plecare în data de 3 februarie și deși promit returnarea banilor, nu primim nimic concret de la aceștia: o dată de returnare, un calendar al plăților. Telefoanele sunt închise, la sediul lor nu mai este nimeni, iar administratorul firmei, Andrei Dinu, mai răspunde din când in când pe Facebook cu promisiuni, fără nicio concretizare.

În grupul de Facebook “Teapa Funtrip 2” (cel pe care acum este mai multă activitate) s-au adunat deja 136 de membri. E multă încărcătură emoțională acolo, oamenii sunt frustrați și nemulțumiți de modul în care agenția Funtrip gestionează această situație de criză. Ce m-a frapat foarte tare este încăpățânarea administratorlui firmei, Andrei Dinu, de a continua să se plângă de modul în care oamenii au reacționat.

Să urmărim: marti, 31 ianuarie, contul sub anonimat Laura Laura ne consola și ne promitea ca vom primii banii cu toții. Ba mai mult, chiar aprecia formarea grupului. Plata pe care o menționează este una din cele 2 singurele pe care le-au dovedit ca le-au făcut.

31-ianuarie

În data de 1 februarie, tot contul Laura Laura susținea că transferul de societate va fi făcut în cursul acestei săptămâni, doar ca mai urmează să se semneze actele.

1-februarie

Tot în 1 februarie, contul susținea că până la finalul acestei săptămâni (pentru clarificare 6-12 februarie) fac tot posibilul să ne returneze banii:

1-februarie-seara

În data de 2 februarie brusc, avea mici îndoieli privind tranzacția:

2-februarie

Data de 3 februarie, ziua plecării, ni-l aduce în prim plan pe nimeni altul decât Andrei Dinu, administrator Funtrip SRL. Dumnealui nutrea speranța că vineri, 3 februarie, se va finaliza transferul. Iar întârzierea returnării banilor a fost cauzată și de scandalul produs. Observați cum domnul este vădit deranjat de ceea ce s-a spus despre el. Total nedrept 🙂 Dacă el ne-a zis clar ca ne va da banii, cum de am îndraznit să ne facem griji?

comunicare-vineri-3-febr

Marți, 7 februarie, Andrei Dinu promite și un grafic al plăților. Conform spuselor, până miercuri seara, 8 februarie, ar fi trebui ca lumea să primească acest grafic. Evident, este joi, 9 februarie, și nu am primit nimic. Observați vă rog că domnul este în continuare deranjat de ceea ce s-a spus despre el.

boboc

Conform unor altor capturi de discuție publicate pe grupul de Facebook, în data de 8 februarie, Andrei Dinu în calitate de Administrator Funtrip SRL, susține că o să primim un mail. Și da, total neplăcută situația în care a fost pus.

8-febr

Scurtă recapitulare: luni, 30 ianurie, am aflat de fapt că nu mai plecăm niciunde, iar banii (peste 3000 de EUR) nu ne-au fost returnați nici până în ziua de azi. Toate aceste capturi au fost preluate de pe cele 2 grupuri de Facebook create.

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Cum ne-a mințit Funtrip 9 zile la rând

  1. Un articol interesant despre serviciile (mizerabile) oferite de FUNTRIP puteţi citi AICI. În povestirea aceasta apare şi o menţiune aparent fără importanţă, dar care trebuie avută în vedere de viitorii amatori de sejururi (exotice) – “Andreea Dumea (prietena lui Andrei)“. Dacă nu este o coincidenţă de nume, persoana pomenită este Carmen Andreea DUMEA (împlineşte 28 de ani luna viitoare, au un copil impreuna), iar aceasta a înfiinţat, pe 24 noiembrie 2016, societatea PLACES2GO SRL (CUI: 36782358), cu sediul social în Bucureşti (la DUMEA acasă) şi care prestează “activităţi ale tur-operatorilor“

    FUNTRIP = PLACES2GO

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s