Interes scăzut față de țeapa Funtrip

Au trecut 7 zile de când Funtrip și-a anunțat oficial intenția de a demara insolvența, în grup sunt peste 200 de persoane, dintre care estimez ca 70% sunt păgubiți. Paguba medie este undeva la 1500 EUR. Unii dintre cei din grup au mai vorbit în stanga si-n dreapta cu diverse persoane din media sa preia subiectul. Rezultatul?

  • TV: un reportaj pe KanalD, 1 material la Observator Antena 1 (cu concluzia penibilă că noi ar trebui sa incercam sa ii contactam in continuare pe cei de la funtrip).
  • cateva articolase prin site-uri de stiri, aici, aici
  • un singur site și blog important a pus problema tranșant si ii multumesc pentru asta. Aici si aici.

Câteva întrebări:

  • de ce media nu preia subiectul pentru a-l trata mai serios? Puteți lua contact cu avocata lor (am indicat pe acest blog despre cine este vorba), puteți contacta Poliția Economica Sector 2 unde au fost transmise plângerile de la Ministerul Turismului, vedeți la ANAF care este situația financiară, întrebați la ONRC dacă într-adevăr s-a demarat procesul de insolvență, sunați inclusiv la Omniasig dacă vreți cifre exacte și aflați câte dosare de daună s-au depus. Una e să întrebe 2-3 păgubiți, alta e să îți vină pe cap 3-4 televiziuni + 2-3 site-uri importante.
  • de ce Andrei Dinu și George Bratu umblă nestingheriți prin București, chiar nu s-a sesizat nimeni până acum să îi ia la intrebări? OK, nu mai sunt la sediu, dar oamenii ăștia au totuși niște adrese unde pot fi găsiți dacă într-adevăr ar fi interes din partea poliției. Și dacă nu îi găsiți la adrese, cu atât mai suspect!
  • de ce nu îl ia nimeni la întrebări pe omul ăsta care încă mai susține că excursiile cu Funtrip se fac, deși nega acest lucru săptămâna trecută.

Ce mai contează că s-a mai dat o țeapă, nu-i așa?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s