Funtrip oferă excursii în Africa

Dintr-o mărinimie nemărginită, Andrei Dinu a vorbit cu niște prieteni să îl crediteze cu 80 de bilete de avion pentru Africa, unde vrea să facă 2-3 circuite cu cei dintre păgubiți. Excursiile sunt aici, aici și aici.

Pe grup tema discuției mai nou este în ce excursii să se meargă, s-a cam diluat discuția despre procese. Oamenii vor să se aleagă cu ceva la final, dar mă întreb oare cum poți să ai încredere să mergi cu acesști indivizi undeva vreodată de acum înainte? Plus că unii chiar ar trebui să plătească în plus pentru anumite excursii. Cât de naiv să fii?!

Funtrip nu mai are licență de turism deci aceste excursii sunt făcute la negru ca să zic așa. Dacă nu iese bine sau îți iei țeapă încă o dată ce faci? Nu este exclus ca lui Andrei Dinu să îi dispară din nou niște sute de mii de euro din conturi, ați văzut doar ce forțe negative gravitează asupra acestui om, cum a fost el scos răspunzător de situație deși săracu’ un leu n-a furat.

Apoi, nu primești biletele de avion până ce nu dai semnătura la avocat că nu mai ai nicio pretenție de la Funtrip. Vă mai amintiți de Theodora Șerb, da? De aceea nu răspundea la comunicările cu păgubiții, era ocupată să redacteze acorduri.

Ah, și dacă cumva vă trece prin minte că vă alegeți cu excursia și cu banii de daună de la Omniasig, ei bine cei de la asigurări știu deja de mișcările Funtrip (tot de la păgubiți) și voalat susțin că e caz penal să primești despăgubire din ambele părți. Deci mare grijă să nu vă întâlniți cu Andrei Dinu după gratii.

În fine, ma uimește nesimțirea acestui personaj. Ne sună pe Facebook, prin diverși interpuși, pentru că normal neavând licență de turism nu mai pot da comunicări de pe mailul agenției. El încă susține că este nevinovat. Așteptăm să demonstreze asta și în instanță.

  • din auzite, se pare că se știa de situație înainte de sărbători și au încasat bani până la final de ianuarie. Hai să vedem cum intră asta la prost management în fața judecătorilor.
  • licență nu mai au, să vedem cum organizează ei excursii în Africa.
  • aparent, prietena lui Dinu Andreea Dumea și-a înființat agenție de turism la finalul anului trecut. Nu de alta, dar să mai dea și ei niște țepe și anul asta. Cu ce bani să își facă vacanțele prin țările exotice?

Stimabililor, vă asigur că de procese nu veți scăpa (penale, civile, sunt mulți care vor merge în acea direcție)! În orice univers și limbă ce ați făcut voi se numește furt și înselăciune și vom merge mai departe cu voi până vom arată asta.

fb_img_1487689694813

Advertisements

One thought on “Funtrip oferă excursii în Africa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s